Press "Enter" to skip to content

Edvardas Highmore'as

Turinys:



Edwardas Highmoreas yra anglų aktorius, dažniausiai pripažintas Freddie Highmore tėvu, kuris yra garsus anglų aktorius.

Edvardas Highmoreas gimė 1961 m. Balandžio 3 d Kingstonas prie Temzės, Londone. Nuo 2019 m. Jo amžius yra 58 metai. Gimimo ženklas yra Avinas. Nėra informacijos apie jo šeimos kilmę ir ankstyvą gyvenimą. Jis turi Anglijos pilietybę ir priklauso mišriai anglų ir škotų etninei kilmei.

Apie jo išsilavinimą nėra informacijos apie jo mokyklą ar kolegiją. Tačiau spėjame, kad jis galėjo būti baigęs žinomą Londono universitetą.

Kokia yra Edvardo Highmore'o grynoji vertė ir alga?

Edwardas Highmoreas uždirba deramas pinigų sumas iš savo karjeros aktoriuje. Pagalvojus, tikslus Edvardo atlyginimas ir grynoji vertė nėra žinomi. Tačiau būdamas tokiu aktoriumi nėra abejonių, kad jis labai gerai uždirba iš savo karjeros.

Kita vertus, jo sūnus Freddie Highmore c4 milijonai dolerių.Tada jo metinės pajamos yra1,20 000 milijonų dolerių. Panašiai yra ir jo mėnesinės pajamos10 000 USD,jis gavo2 307,69 USDkas savaitę, o kaip per dieną jo atlyginimas yra328,76 USD.Panašiai jis ir padarė1,5 milijono doleriųlikimas suGeri metai, „Auksinis kompasas“, „Lapės pasaka“.Be to, bendras kasų skaičiusAuksinis kompasasyra70,1 milijono doleriųTais pačiais metais yra jo filmo „August Rush“ bendras kasa31,6 milijono dolerių.

Anksčiau, 2004 m., Jo filmas yra „Neverland“ kasų kasa51,6 milijono dolerių.Be to, bendra kasa yra206,4 mlnapieČarlis ir šokolado fabrikas (2005).Panašiai yra ir visa kasa71,1 milijono doleriųapie„Spiderwicko kronikos“ (2008). Taip pat jo brolio Bertie Highmore'o grynoji vertė yra maždaug100 000 USD. Paprastai vidutinis metinis aktoriaus atlyginimas yra JK25 952 USD.

Kas yra Edvardo Highmore'o žmona? Vaikai

Edvardas Highmoreas yra vedęs vyras, jis vedėSue Latimer. Daugiau nėra informacijos apie pirmąjį jų susitikimą ir pasimatymų istoriją. Tačiau pora susituokė 1989 metais.

Antraštė: Edvardas Highmore'as su žmona ir sūnumi

Po kelerių metų pora palaiminama su dviem vaikais. Jų vardas yraFreddie Highmore kuris yra garsus anglų aktorius, kadangiBertie Highmore, vienas iš kylančių aktorių. Kadangi pora yra kartu ir nėra gandų apie jų išsiskyrimą, linkime, kad pora visada liktų kartu. Šiuo metu pora laimingai gyvena kartu su vaikais.

Edvardo Highmore'o ūgis ir svoris

Edvardas stovi padoraus aukščio ir turi vidutinį svorį. Nors tikslaus Edvardo ūgio ir svorio nėra. Jis turi rudus plaukus su ruda akių spalva. Dėl kitų jo kūno matavimų nežinoma.

Edvardo Highmore'o karjera

Edvardas yra geriausiai žinomas kaip Leo Howardo vaidinimas devintojo dešimtmečio BBC dramoje „Howardso kelias“. Taip pat jis pasirodė filme „Doctor Who“, vaidindamas Malkoną 1984 m. Seriale „Ugnies planeta“. Po to jis lankė Guildfordo aktorių mokyklą.

Antraštė: Edwardas Highmoreas „TV daktare“

Edvardo Highmore'oFilmografija

MetaiPavadinimasVaidmuoPastabos
1984 mDaktaras kasMalkonasTelevizorius
1984–1985Lame antysFreddieTelevizorius
1985 mTrikojaiKamuoliukasTelevizorius
1985–1990Howards'o keliasLeo HowardasTelevizorius
1993 metaiHeidiPonas kandidatasTelevizorius
1994 metaiVilio karasDuok
1994 metaiMeilė skaudinaDr WoodTelevizorius
1994 metaiDoomsday ginklasKlodasTelevizorius
devyniolika devyniasdešimt penkiPolitiko žmonaKlubo padavėjasTelevizorius
devyniolika devyniasdešimt šeši„Jack and Jeremy‘s Real Lives“ViršininkasTelevizorius
1997 metaiPasimatysim penktadienįKeitėTelevizorius
1997 metaiNei vienas mano vaikasRayTelevizorius
1997 metaiMosleyDerekas JohnsonasTelevizorius
1998 metaiElžbietaLordas Harewoodas
2000 m10-oji karalystėKaralienės tarnasTelevizorius
2001 mDžekas ir beanstalkas: tikroji istorijaTėtis žaidimų aikštelėjeTelevizorius
2002 metai„Ali G Indahouse“Kabineto parlamentaras(galutinis filmo vaidmuo)

Edvardas yra aktoriaus Freddie Highmore, vaidinusio Charlie Bucket 2005 m. Filmo „Charlie ir šokolado fabrikas“, ir Bertie tėvas. Edvardas ir jo sūnus Freddie vaidino kartu su „Jack and the Beanstalk: The Real Story“ tėvu ir sūnumi. Be to, jo žmona Sue Latimer yra talentų agentė, kurios klientai yra Danielis Radcliffe'as.

Antraštė: Edvardo Highmore'o sūnus Freddie Highmore'as

Kai kurie kiti filmai ir televizijos serialai, kuriuose pasirodė „Highmore“, yra„Gerasis gydytojas“, „Tour de Pharmacy“, „Bates Motelis“, „Arti priešo“, „Beveik draugai“, „Kelionė“, „Arthuras ir puikus nuotykis“, „Rugpjūčio skubėjimas“, „Du broliai“. “ir„ Aš tave mačiau “tarp kitų.

Edvardas taip pat nėra aktyvus ne tokiose socialinėse svetainėse kaip „Facebook“, „Twitter“, „Instagram“.

Edvardo Highmore'o faktai

Edvardo Highmore'o faktai

Pilnas vardasEdvardas Highmore'as
Gimimo data1961 m. Balandžio 3 d
Amžius59 metai 1 mėnesiai
Gimimo vietaKingstonas prie Temzės, Londonas
ProfesijaAktorius
TautybėAnglų
SutuoktinisSue Latimer
VaikaiFreddie Highmore, Bertie Highmore
Žvaigždžių ženklasAvinas